English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

ШАНОВНІ СТУДЕНТИ, ВИКЛАДАЧІ ТА НАУКОВЦІ!

ШАНОВНІ СТУДЕНТИ, ВИКЛАДАЧІ ТА НАУКОВЦІ!

Ми маємо честь запросити вас 22 вересня 2023 року о 09.50 на англомовний захід зі студентами 3-х, 4-х та 5-х курсів, який відбудеться на Факультеті міжнародних відносин (далі ФМВ) в онлайн форматі.

Форма проведення заходу передбачена у вигляді лекції-дискусії на тему “Research Methods and Tools Applied in Modern University Surveys”/»Застосування наукових методів у сучасних дослідженнях університетів».

Організатор та презентатор заходу – Василишина Наталія Максимівна, доктор пед. наук, професор кафедри іноземних мов та перекладу,  заступник декана Факультету міжнародних відносин.

Актуальність проведення лекції-дискусії обґрунтовується тим, що однією з вимог до професійної підготовки майбутніх фахівців з міжнародних відносин  – вміння проводити наукове дослідження з певної обраної теми за фахом. Мета заходу полягає у вивченні та активному обговоренні-дискусії сукупності дослідницьких порад, звернень, настанов та рекомендацій щодо застосування дослідницької методології, які стануть корисними для майбутніх досліджень студентів ФМВ з окремих дисциплінарних проблем.

З нетерпінням чекаємо зустрічі з вами на цьому заході.

Залишити відповідь