English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Молодіжний театр

арт-студія «Склянка води»

Тричі божевілля

Жанр —  екстравагантна комедія
П’єса —  Міка Мюллюахо
Режисер — Юлія Вишнякова
«Тричі божевілля» — історія–фарс, оповідь–одкровення про життя трьох подруг. Доля надсилає їм різні випробування і з цікавістю споглядає за їхніми діями. Героїні — вчителька, психотерапевтка, журналістка зіштовхуються з різними проблемами і намагаються розібратися у собі. Звільнення, розлучення, зради, чоловіки, діти, недоумкуваті керівники та інші недолугі та абсурдні умовності життя – лише частина неврозів.  Чи зможуть жінки знайти виходи з ситуацій, залишившись при здоровому глузді?
Обережно, у виставі реальні історії, що можуть нагадати тобі себе.

Ернест Хемінгуей. 8 історій одного життя

Жив. Писав. Любив. Ніколи, ні на хвилину не сумнівався, що стану представником нової епохи, і я розумів, що в подальшому кожен мій крок розглядатиметься мало не під мікроскопом. Отож я вирішив відзвітувати про мої вчинки і думки.
                                    Чекаю на Тебе.
                                              Твій Старший Друг, Ерні.

Нам лишився день

Соціальні перфоманси на злобу дня: вирубка лісів, забруднення повітря, грунтів, перенаселення, проблеми взаємовідносин, депресія, антимотивація, війна з власним «Я» та цілим світом. А що, як ми скажемо, що все можна виправити?
 «Нам лишився день» — вибір за Тобою.

Про текст і контексти: сторінками «Ужаленого зрадою»

Творчий івент у колаборації з київською письменницею Оленою Рижко. У програмі заходу показ за мотивами повісті «Ужалений зрадою» та спілкування з авторкою.

Закрити меню