English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

ФМВ продовжує активну співпрацю з міжнародними колегами

ФМВ продовжує активну співпрацю з міжнародними колегами
Студенти Факультету міжнародних відносин візьмуть участь у німецькомовному муткорті з державного права, профінансованого Німецькою службою академічних обмінів (DAAD).
Завдяки співпраці Факультету міжнародних відносин НАУ з Дюссельдорфським університетом імені Генріха Гейне та Казахським державним юридичним університетом імені М.С. Нарікбаева було подано спільну заявку на проведення німецькомовного муткорту з державного права.
За результатами розгляду поданої заявки DAAD прийняла рішення про фінансування проведення у 2024 році німецькомовного муткорту з державного права за участі студентів з Німеччини, України й Казахстану.  Відбірковий тур пройде у м. Алмати, а фінальні змагання у м. Дюссельдорфі у грудні поточного року.
Німецька служба академічних обмінів покриває усі витрати, пов’язані з участю студентської молоді у змагальному судовому процесі.
У 2021 році на базі Факультету міжнародних відносин за підтримки DAAD було проведено Міжнародний німецькомовний муткорт з державного та конституційного права Київ-Дюссельдорф (Німеччина). Заняття проводив Євгеній Соколов із Дюссельдорфського університету ім. Генріха Гейне. Викладачі та студенти факультету прослухали лекції про систему юридичної освіти в Німеччині та ознайомилися з методиками опрацювання казусів та практичної аргументації, попрактикувалися у розв’язанні конкретних задач.

Залишити відповідь