English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

ФМВ отримав стипендії від Європейської організації публічного права (EPLO)

ФМВ отримав стипендії від Європейської організації публічного права (EPLO)

Факультет міжнародних відносин отримав дві повні стипендії для участі здобувачів та викладачів у Літній школі з парламентської демократії в Європі (Рим, Італія). Це стало можливим завдяки тісній співпраці Факультету міжнародних відносин з Європейською організацією публічного права (EPLO).

Літня школа «Парламентська демократія в Європі» (13-й випуск), організована Школою державного управління Луїса Гвідо Карлі у співпраці з Європейською школою права та управління, має на меті дослідити новий механізм, створений Європейським Союзом та державами-членами, з різних точок зору, беручи до уваги різні аспекти, які піднімає цей новий тип інтеграції.

Європейська організація публічного права найповажніша на теренах Європи міжнародна науково-освітня організація в сфері публічного права, якій уже три десятки років. Серед іншого, ЄОПП виступає офіційним радником ООН, ПАР’Є, Європейської комісії у сфері регулювання публічно-правових відносин, постійно консультує Європейський Суд з прав людини.

Увага та підтримка такого рівня міжнародної організації студентів та викладачів Факультету міжнародних відносин свідчить про визнання потужного освітньо-наукового потенціалу нашого факультету.

Залишити відповідь