English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Студенти ФМВ взяли участь у другій міжнародній онлайн-зустрічі Канда інституту іноземних мов (Японія)

Студенти ФМВ взяли участь у другій міжнародній онлайн-зустрічі Канда інституту іноземних мов (Японія)

На Факультеті міжнародних відносин за участі та підтримки Kanda Center for Online Intercultural Exchange Program м. Токіо (Японія) відбулася Друга тренінгова сесія англомовного міжнародного заходу зі студентами різних напрямів професійної підготовки.

Організатором міжнародної онлайн-зустрічі був Кірен Джуліан, директор освітньої установи Канда інституту іноземних мов, Японія (м. Токіо). Зустріч була проведена на базі освітньої установи Kanda Institute of Foreign Languages, Японія (м. Токіо). У тренінговій сесії взяли участь студенти з 20 країн світу, зокрема, з України, Японії, США, Великої Британії, Греції, Литви, Індонезії, Португалії, Франції, Іспанії, Італії, Шрі-Ланки, Індії, Лаосу, Польщі, Таїланду та Туреччини.

Активними учасниками стали студенти англомовних проєктів різних спеціальностей ФМВ. Вони виступили з презентаціями про визначні події для України, дискутували та висловлювали особисту думку щодо конкретної проблеми, а також проявляли ініціативу креативність у процесі англомовної міжкультурної взаємодії.

Друга тренінгова сесія була для студентів ФМВ повчальною та просвітницькою, адже вони змогли поєднати використання навичок академічної англійської мови й формування у них технік міжкультурної взаємодії для побудови міцних і продуктивних професійних міжнародних зв’язків у своїй майбутній професійній діяльності.

Позитивним результатом зустрічі слід вважати те, що студенти ФМВ різних спеціальностей вмотивовані та заохочені до участі у подальших запропонованих англомовних сесіях, що значно розширить можливості факультету у галузі освіти та науки за участі та підтримки Kanda Center for Online Intercultural Exchange Program.

Залишити відповідь