English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Студентки ФМВ навчаються в Гданському університеті за програмою Erasmus+

Студентки ФМВ  навчаються в Гданському університеті за програмою Erasmus+

Студентки Факультету міжнародних відносин розпочали навчання за програмою Erasmus+ у Гданському університеті. Це стало можливим завдяки тісній співпраці декана ФМВ Юрія Волошина та професорки кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства ФМВ Наталія Мушак з адміністрацією та викладачами Гданського університету.

Єлизавета Ясінська, Олександра-Ярослава Боднар, Наталія Калашнікова встигли відвідати організаційну зустріч з координаторами та викладачами програми, познайомились зі студентами академічного обміну та поспілкувалися в неформальній обстановці. Також студентки долучилися до Flag party, на якій презентували прапор України та національне вбрання.

Студентки 3 курсу ФМВ розпочали навчання за напрямками «Право та адміністрування», «Соціальні науки» та «Міжнародний бізнес». Навчальний процес проходить у сучасних авдиторіях, на кожній парі студенти презентують свої проєкти, що готують в групах, які складаються з представників різних країн. У рамках академічної мобільності Гданський університет запропонував курси польської мови, які відвідують студентки ФМВ. Дівчата почали вивчати польську мову ще навчаючись на Факультеті міжнародних відносин, що допомогло підвищити рівень мовної підготовки для кращої адаптації та навчання в Польщі.

Навчання в Гданському університеті за програмою Erasmus+ стане важливим етапом у житті студенток та сприятиме розвитку їхніх професійних та особистих навичок. Участь студентів ФМВ в академічному обміні сприяє співпраці між Факультетом міжнародних відносин та Гданським університетом та формує нові можливості для міжнародної співпраці у майбутньому.

Залишити відповідь