English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Студенти НАУ навчатимуться в японському Університеті Тойо

Студенти НАУ навчатимуться в японському Університеті Тойо

Студенти Національного авіаційного університету відправились на навчання до Університету Тойо (Японія). Це стало можливим завдяки підписаній Угоди про співпрацю Національного авіаційного університету з Університетом Тойо (Японія).  Під час онлайн-зустрічі ректора Максима Луцького,  проректора з міжнародного співробітництва і освіти Ірини Зарубінської та декана ФМВ Юрія Волошина з керівництвом  Університету Тойо було обговорено деталі щодо перебування наших студентів в японському університеті та створення сприятливих умов для їх навчання.

Після проведення відкритого конкурсу на знання японської мови на Факультеті міжнародних відносин, до Японії поїхали навчатися студенти, які показали найкращі результати знання японської та англійської мов.  У рамках дії договору про обмін студентами у 2022 -2023 рр. в японському університеті навчатимуться: студентка 2 курсу спеціальності «Міжнародні відносини» Ірина Ганусовська, студентка 2 курсу спеціальності «Міжнародне право» Олександра Казімірова та студент 2 курсу спеціальності «Міжнародне право» Дмитро Соломко. Також до Японії поїхала на навчання студентка 2 курсу Факультету архітектури, будівництва та дизайну Ксенія Журавльова.

Студенти в Університеті Тойо будуть відвідувати академічні курси за звичайним навчальним планом та пройдуть курси японської мови та культури за програмою Toyo NEST.

Згідно з домовленостями університет Японії покриває витрати студентів, зокрема, авіабілети до Японії та плату за проживання і харчування в кампусі університету, вони також будуть отримувати якісне медичне обслуговування.

Тойо надаватиме студентам наступні стипендії: під час прибуття в розмірі 100 000 японських ієн. Також їм будуть виплачувати прожитковий мінімум у розмірі 40000 японських ієн на місяць (з місяця прибуття до останнього місяця перебування в Університеті Тойо).

Наразі наші студенти перебувають у Варшаві, подали документи на отримання візи та будуть вилітати до Токіо 14 травня 2022 року.

Національний авіаційний університет висловлює щиру подяку Надзвичайному та Повноважному Послу України в Японії Сергію Корсунському за налагодження співпраці з японським університетом та особисту участь в підписанні Угоди про співпрацю НАУ з Університетом Тойо (Японія).

Залишити відповідь