English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

На ФМВ відбувся англомовний форум «Академічна мобільність очима сучасної молоді»

На ФМВ відбувся англомовний форум «Академічна мобільність очима сучасної молоді»

На Факультеті міжнародних відносин проведено англомовний форум «Академічна мобільність очима сучасної молоді». Участь у заході взяли викладачі та студенти ФМВ, а також викладачі зі Швеції, які поділилися досвідом викладання та особливостями організації академічної мобільності у шведських закладах вищої освіти. Старший викладач кафедри іноземних мов та перекладу Ольга Верховцова виступила з науковою доповіддю, зробивши детальний аналіз освіти у Великій Британії.
Також з презентаціями виступили студенти ФМВ, які зараз паралельно навчаються в університетах Великобританії, Швеції, Польщи, Данії, Японії, Греції та Німеччини. Здобувачі вищої освіти Поліна Нещерецька, Софія Блоха, Наталія Лисенчук, Катерина Горон, Єлизаветта Ясінська, Анна-Олександра Чорба, Наталія Кошель, Поліна Островська, Олександр Нікіщенко, Аліна Зуєва розповіли про культуру, освіту європейських країн та важливі аспекти навчального процесу у закордонних університетах.
Учасники форуму обговорили переваги й можливості, які дає освіта за кордоном. Завдяки навчанню в закордонних університетах студенти отримують міжнародний досвід, мають можливість вивчати іншу культуру, мову, розвивати міжкультурні навички  та побудувати зв’язки, які можуть бути корисними в майбутньому кар’єрному житті. Факультетський науковий захід став важливим кроком у професійному розвитку сучасних студентів та допоміг поглибити знання щодо можливостей закордонного навчання й стажування в освітньому середовищі академічної мобільності.

Залишити відповідь