English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Конференція трудового колективу Факультету міжнародних відносин

Конференція трудового колективу Факультету міжнародних відносин

4 жовтня 2022 року на Факультеті міжнародних відносин відбулася Конференція трудового колективу, учасниками якої стали співробітники факультету та представники Студентської ради.
Декан Юрій Волошин презентував звіт за результатами роботи Факультету міжнародних відносин у 2021-2022 н.р. та окреслив перспективи подальшого розвитку.
Під час виступу Юрій Волошин розповів про здобутки факультету в освітній, науковій та міжнародній діяльності, доповів про основні результати роботи приймальної комісії. Відзначив позитивні сторони започаткування англомовного проєкту за освітніми програмами «Міжнародне право», «Міжнародні відносини», «Міжнародний бізнес» бакалаврату, відкриття аспірантури та докторантури за спеціальностями факультету, затвердження Спеціалізованої Вченої ради із захисту докторських дисертацій за спеціальністю «Міжнародне право».
Особливу увагу було приділено аспекту міжнародної діяльності. Так, за участю Факультету міжнародних відносин підписано низку угод про співпрацю, зокрема з Університетом ТОЙО (Японія). За обміном студентів на навчання до Університету ТОЙО направлено трьох здобувачів вищої освіти факультету. Крім того, викладачі та студенти проходили стажування в Європейській організації публічного права (Греція).
Юрій Волошин подякував колективу ФМВ за конструктивну й плідну працю в умовах воєнного стану та зазначив, що попри складні часи колектив продовжує освітній процес задля майбутнього нашої країни.
В обговоренні результатів роботи факультету взяли участь завідувачі кафедр, професорсько-викладацький склад та студенти. За результатами обговорення доповіді декана трудовий колектив шляхом відкритого голосування одноголосно визнав роботу ФМВ задовільною.

Залишити відповідь