English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

На ФМВ сформовано команду для участі у Міжнародних судових дебатах імені Філіпа Джессапа

На ФМВ сформовано команду для участі у Міжнародних судових дебатах імені Філіпа Джессапа

На Факультету міжнародних відносин сформовано команду для участі у національних раундах змагань всесвітніх судових дебатів з міжнародного публічного права імені Філіпа Джессапа. До складу команди ФМВ увійшли студенти спеціальності «Міжнародне право» та «Міжнародні відносини».
Менторами виступлять колишні студенти ФМВ Богдан Комінко та Микола Нікіфорук, які у свій час гідно представили наш факультет на Jessup competition, а зараз будують успішну кар’єру у сфері міжнародного права.

Свою допомогу також запропонував партнер однієї з найбільших юридичних фірм України «Asters» Гліб Бялий. Він охоче підтримав ініціативу, адже як ніхто розуміє, яким внеском в майбутнє студентів може послугувати дана можливість, тому погодився виступати едвайзером під час підготовки матеріалу для виступу, що з огляду на його багаж знань та тривалу юридичну практику, буде неоціненним підсиленням для нашої команди.

Судові дебати з міжнародного публічного права імені Філіпа Джессапа – це змагання студентів-правників з міжнародного публічного права, під час якого проходять усні та письмові судові дебати за правилами Міжнародного Суду – основного судового органу Організації Об’єднаних Націй. Конкурс проводиться Міжнародною асоціацією студентів-правників та є найбільшим судовим змаганням із міжнародного публічного права у світі, в якому беруть участь команди з різних університетів з понад 80 країн світу.

Бажаємо успіху команді ФМВ у національних раундах змагань з міжнародного публічного права – судових дебатах ім. Філіпа Джессапа!

Залишити відповідь