English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

НАУ налагоджує комунікацію з міжнародним катарським телеканалом «ALARABY TV»

НАУ налагоджує комунікацію з міжнародним катарським телеканалом «ALARABY TV»

Національний авіаційний університет відвідав Мухаммад Зауї – журналіст та кореспондент «ALARABY TV» в Україні, який за останні два роки висвітлював безліч українських подій (культурних, соціальних, військових) з Києва, Донбасу, Одеси, Херсона, Харкова та інших українських міст.

Мухаммад Зауї зустрівся з виконуючим обов’язки ректора Володимиром Шульгою, він взяв у нього інтерв’ю та довідався про виклики, що постали перед університетом з початку повномасштабного вторгнення перспективи розвитку університету.

Зокрема, Володимир Шульга відзначив, що на початку війни науково-педагогічний колектив оперативно перебудував навчальний процес і вже з квітня 2022 року навчання студентів відбувалося в онлайн-режимі на регулярній основі, а з вересня 2023 року – на змішаній основі.   Він також наголосив, що в умовах війни університет розширив освітні можливості для своїх студентів за допомогою зарубіжних партнерів. Завдяки співробітництву НАУ з Чеським технічним університетом було запроваджено проєкт спільної підготовки наших студентів-пілотів у Чехії.

Журналіст також завітав на ФМВ, щоб зробити сюжет про організацію навчального процесу в умовах повномасштабного вторгнення. Він зустрівся з деканом Юрієм Волошиним, взяв інтерв’ю арабською мовою у студента Даніеля Жабра, а також поспілкувався зі студентами англомовних проєктів та викладачами факультету.

ALARABY TV — катарський міжнародний телеканал, який веде мовлення арабською мовою. Телеканал висвітлює події в Україні з самого початку російського вторгнення та відкриває можливість українцям донести свою точку зору на політичні та військові події, що відбуваються в Україні арабському світу.

Залишити відповідь