English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Зустріч першокурсників з деканом Факультету міжнародних відносин

Зустріч першокурсників з деканом Факультету міжнародних відносин

Відбулися зустрічі студентів першого курсу з деканом Факультету міжнародних відносин Юрієм Волошиним. На зустрічах були присутні першокурсники всіх освітніх програм ФМВ: «Міжнародне право», «Міжнародні економічні відносини», «Міжнародні відносини», «Міжнародна інформація», «Міжнародний бізнес», «Журналістика», «Реклама та зв’язки з громадськістю», «Політологія», «Соціологія», «Технології електронних мультимедійних видань», «Туризмознавство».

Декан Юрій Волошин розповів першокурсникам про освітню та наукову діяльність факультету, участь в програмах академічної мобільності, міжнародну співпрацю та особливості організації навчального процесу в умовах сьогодення.

Під час зустрічей першокурсники також познайомилися з завідувачами випускових кафедр, кураторами груп та отримати вичерпні відповіді на запитання, що їх хвилювали.

Юрій Волошин побажав студентам успіхів у навчанні та висловив впевненість в тому, що обрані першокурсниками спеціальності дозволять їм зробити блискучу професійну кар’єру та стати успішними людьми.





Залишити відповідь