English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав магістрів ФМВ з нагоди випуску

Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав магістрів ФМВ з нагоди випуску

Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав з випуском магістрів Факультету міжнародних відносин.

У вітальному листі Руслан Стефанчук зазначив, що «з аудиторій Факультету міжнародних відносин в самостійний політ відправляються молоді фахівці з якісно новим мисленням у галузях міжнародного права та міжнародної інтеграції, зовнішньої політики та дипломатії, соціології, журналістики, міжнародних економічних відносин, міжнародного бізнесу та туризму, комп’ютерних мультимедійних технологій. І це дуже важливо, адже в реаліях сьогодення ваші знання, патріотизм, високі моральні якості мають стати запорукою нашого успішного поступу до Перемоги і подальшої мирної розбудови Української держави».

Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук також подякував викладачам факультету, які протягом усього навчального процесу передавали студентам глибокі знання, безцінний практичний досвід, вкладали душу.

Колектив студентів та викладачів ФМВ вдячні Голові Верховної Ради України Руслану Стефанчуку за дієву підтримку діяльності факультету, зокрема, розширення та зміцнення міжнародних звʼязків та працевлаштування випускників.

 

Залишити відповідь