English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Для студентів ФМВ проведено англомовну лекцію-дискусію «Академічна мобільність у сучасному університеті»

Для студентів ФМВ проведено англомовну лекцію-дискусію «Академічна мобільність у сучасному університеті»
Студенти 1 та 2 курсу взяли участь в англомовної лекції-дискусії «Академічна мобільність у сучасному університеті». Організатор, лектор заходу – заступник декана ФМВ з наукової та міжнародної роботи Наталія Василишина та лектор – доцент кафедри іноземних мов та перекладу ФМВ Ольга Плясун. Загалом до лекції приєдналося 55 учасників, у тому числі викладачі та студенти.
Лекторки поділилися своїм багаторічним досвідом та знаннями щодо важливості, професійних перспектив та труднощів у рамках академічної мобільності. Вони розглянули основні типи академічної мобільності в Україні, проаналізували актуальні програми з академічної мобільності у світовому науковому просторі, розповіли  про основні уміння та навичок, які учасники програм з академічної мобільності можуть здобути та розвинути в процесі навчання закордоном.
Новизною проведеного заходу було залучення в межах лекції-дискусії до виступів з презентаціями студентів ФМВ, які зараз паралельно навчаються в університетах Канади, Швеції, Польщи, Туреччини,  Японії, Саудівської Аравії. Здобувачі вищої освіти Олександра Казимірова, Євгенія Плахотнюк, Анастасія Сиротюк, Наталія Калашнікова, Лариса Гора, Ірина Дінжос, Кирил Колодзій презентували, культуру, освіту та важливі аспекти навчального процесу у закордонних університетах.

Залишити відповідь