English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Представники Територіального управління Бюро економічної безпеки у м. Києві зустрілися зі студентами ФМВ

Представники Територіального управління Бюро економічної безпеки у м. Києві зустрілися зі студентами ФМВ

Т.в.о. начальника Управління аналітичного управління Олексій Барбашов та  т.в.о. керівника юридичного відділу Територіального управління Бюро економічної безпеки (БЕБ) у м. Києві Юлія Гошуляк провели зустріч зі студентами ФМВ.

Студентам факультету розповіли про структуру, місію та стратегічні напрями БЕБ.  Олексій Барбашов підкреслив, що пріоритетами БЕБ є: захист фінансових інтересів держави; детінізація національної економіки; захист бізнесу від протиправних посягань та сприяння забезпеченню інвестиційної привабливості для міжнародних інвесторів.

Спікер розказав про нюанси діяльності Територіального управління БЕБ у м. Києві та останні резонансні справи, що розкрили співробітники бюро, зокрема, про припинення чергової спроби контрабанди сигарет, викриття підпільного заводу з виробництва елітного алкоголю та спроби незаконного відшкодування ПДВ підприємствами Києва. Представники Територіального управління БЕБ у м. Києві поділились кейсами зі студентами та відповіли на питання.

Юлія Гошуляк запросила студентів ФМВ на стажування в Територіальному управлінні БЕБ у м. Києві. Вона розповіла про пробне завдання для студентів, які хочуть стати стажерами Бюро та якими є критерії оцінювання.

Залишити відповідь