English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Студенти ФМВ відвідали зустріч-дискусію «Роль американських некомерційних організацій у відбудові та реконструкції України»

Студенти ФМВ відвідали зустріч-дискусію «Роль американських некомерційних організацій у відбудові та реконструкції України»

Студенти Факультету міжнародних відносин відвідали  відкриту зустріч-дискусію «Роль американських некомерційних організацій у відбудові та реконструкції України».  Захід організовано Дипломатичною академією України імені Геннадія Удовенка при Міністерстві закордонних справ. Модератор зустрічі – директор Дипломатичної академії Геннадій Надоленко.

У дискусії взяли участь Сенаторка Хайді Хейткамп, президентка The Renew Democracy Initiative (RDI), перша жінка-сенатор (2013-2019) від Північної Дакоти; американський дипломат, колишній Посол США в Україні, Посол Вільям Б. Тейлор та виконавчий директор RDІ Уріель Епштейн.

Основними темами зустрічі були: українсько-американська двостороння співпраця після року повномасштабного російського вторгнення; роль Renew Democracy Initiative у відновленні України: результати і плани на майбутнє; трансатлантична безпека та дипломатія.

Підсумовуючи результати зустрічі, Сенаторка Хайді Хейткамп  наголосила: «Американська допомога Україні, урядова та некомерційних організацій, є інвестицією у глобальну безпеку, безпеку України і всієї Європи».

Участь студентів ФМВ у заходах Академії стала можливою завдяки підписаній Угоді про співробітництво між Національним авіаційним університетом та Дипломатичною академією імені Геннадія Удовенка.

Залишити відповідь