English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Факультет міжнародних відносин НАУ відвідала відома телевізійна піарниця та інстаграм – блогерка Юлія Павленко

Факультет міжнародних відносин НАУ відвідала відома телевізійна піарниця та інстаграм – блогерка Юлія Павленко

За запрошенням декана факультету міжнародних відносин НАУ професора Юрія Волошина при сприянні київської громадської активістки Анастасії Герман на ФМВ відбулася зустріч студентів з випускницею ФМВ за спеціальністю «Журналістика», PR-директором телеканалів «112-Україна», «zik”, “News One”, PR-директором Національного комітету конкурсу «Міс Україна» Юлією Павленко (Елмеданд).
Юлія розповіла студентам про секрети побудови успішної кар’єри у сфері медіа та піару, поділилася власним досвідом на шляху досягнення серйозних здобутків у сфері піару телевізійних проектів.
Лекція Юлії Павленко викликала жвавий інтерес, про що свідчить велика кількість питань, що прозвучали від студентів. Зустріч пройшла у теплій атмосфері та традиційно закінчилася фотографуванням.
Адміністрація факультету пишається своїми випускниками, дякує Анастасії Герман за сприяння в організації заходу, та надалі провадитиме активну роботу щодо створення умов розвитку студентів -міжнародників відповідно до сучасних світових тенденцій. Наразі прийнято рішення про створення Асоціації випускників факультету міжнародних відносин НАУ, очолюваний Юлією Павленко.
Й надалі проводитимуться зустрічі зі студентами факультету з метою знайомства з успішними, висококваліфікованими професіоналами, успіх яких визнаний в країні та світі.

Залишити відповідь