English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Студмістечко Гданського університету очима студенток ФМВ по обміну за програмою Ерасмус+

Студмістечко Гданського університету очима студенток ФМВ по обміну за програмою Ерасмус+
Студентки Факультету міжнародних відносин поселилися в студентські гуртожитки та відразу зрозуміли, що їх тимчасове житло стане не лише місцем для сну, але й для активного навчання, цікавих зустрічей та надзвичайних вражень. Тут вони мають можливість не лише навчатися, а й відкривати для себе нові культури, спілкуватися та знайомитися один з одними, що неабияк допомагає зближенню та інтеграції.
У гуртожитках Гданського університету студентки знайшли все необхідне для комфортного перебування. У двомісних кімнатах є всі необхідні зручності: ліжка, столи для навчання та великі шафи для зберігання речей, рукомийник та холодильник. На кожному поверсі є спільна кухня з сучасним обладнанням, де студенти готують, а також душові кабіни та туалети обладнанні для їх зручності.
Головною з переваг життя в студмістечку є доступна вартість проживання, мінімальна відстань до університету без транспортних витрат та економії часу, що дозволяє нашим студенткам повністю зануритись в навчальний процес. Кожен гуртожиток має актив студентської спільноти, які влаштовують різноманітні просвітницькі заходи, ігрові вечори, тематичні вечірки, спортивні змагання, культурні івенти.Така багатонаціональна студентська спільнота перебуває у безперервній активній комунікації, формуючи поняття «студент світу».
Університет Гданська створив для студенток ФМВ умови, в яких вони не лише здобувають високоякісну освіту, але й мають можливість розширити свої горизонти, знаходячи нових друзів та поглиблюючи свої знання про різноманітні культури. Життя в гуртожитках цього університету стало для них місцем організації побуту, навчання та цікавого дозвілля.

Залишити відповідь