English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Студенти ФМВ навчаються у Токійському університеті (Японія)

Студенти ФМВ навчаються у Токійському університеті (Японія)

Уже місяць студенти ФМВ Олександра Казимирова, Ірина Ганусовська та Дмитро Соломко навчаються в університеті Тойо, кількість студентів у якому більш ніж 31 тисяча осіб.
Делегатів було відібрано з числа кращих знавців японської мови під керівництвом доцента кафедри іноземних мов ФМВ Дарії Ржевської.
У рамках навчання студенти вивчають соціологію, право, міжнародні відносини та посилену японську мову. У вільний час увага прикута до вивчення японської історії та культури.
Виключну увагу виявив Надзвичайний Повноважний Послом України в Японії Сергій Корсунський, який зустрівся з нашими студентами та офіційно привітав на території держави Японії.
Можливість навчання студентів ФМВ в університеті Тойо реалізовується завдяки зусиллям декана ФМВ професора Юрія Волошина та ректора НАУ професора Максима Луцького, які постійно налагоджують міжнародні зв’язки у тому числі і у Східній Азії.
Навчання у японському університеті надає можливість нашим студентам не тільки збагачувати та накопичувати багаж корисних знань та навиків, а ще відвідувати визначні місця, наприклад Токійську вежу, або театр Кабукі.

Залишити відповідь