English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Відбувся урочистий випуск магістрів Факультету міжнародних відносин

Відбувся урочистий випуск магістрів Факультету міжнародних відносин

У залі Вченої ради відбулося урочисте вручення дипломів магістрам Факультету міжнародних відносин.

У заході взяли участь в.о. ректора Володимир Шульга, в.о. проректора з гуманітарної політики та інновацій Марина Петченко, декан ФМВ Юрій Волошин та завідувачі кафедр.

Вітальний лист випускникам надіслав Голова Верховної ради України Руслан Стефанчук, який зазначив, що в реаліях сьогодення знання випускників Факультету міжнародних відносин, їх патріотизм, високі моральні якості мають стати запорукою успішного поступу до Перемоги і подальшої мирної розбудови Української держави.

Звертаючись до випускників в.о. ректора Володимир Шульга зазначив: «Ви стали молодими професіоналами, здобули високий рівень теоретичних та практичних навичок, які дуже важливі саме для післявоєнної розбудови. Саме ви, будете налагоджувати співпрацю з нашими закордонними партнерами в проєкті відновлення, саме від вас залежить яке місце посяде наша країна на світовій арені».

До привітань долучилися почесні гості заходу: Заступник голови Глобальної ради з питань України на Всесвітньому Економічному Форумі, ексміністр економічного розвитку і торгівлі України Павло Шеремета та український дипломат, Надзвичайний і Повноважний Посол України у Сполучених Штатах Америки (2010–2015) Олександр Моцик. Вони відзначили високий професіоналізм випускників, побажали кар’єрного зростання та успіхів на міжнародній арені.

Декан ФМВ Юрій Волошин побажав випускникам успіхів в професійній діяльності та запросив продовжити навчання в аспірантурі.

Диплом магістра отримали 109 осіб за такими спеціальностями: 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», 292 «Міжнародні економічні відносини», 293 «Міжнародне право», 054 «Соціологія», 061 «Журналістика», 186 «Видавництво та поліграфія»,
242 «Туризм і рекреація».

Дипломи з відзнакою за відмінне навчання та наукову роботу отримали 25 випускників факультету. Також 31 випускник нагороджений грамотами університету за перемогу в конкурсі дипломних проєктів.

Щиро вітаємо наших випускників та бажаємо впевнено досягати нових вершин на життєвому шляху!

Залишити відповідь