English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Відбулась зустріч декана ФМВ з проректором з питань партнерства Вільнюського університету

Відбулась зустріч декана ФМВ з проректором з питань партнерства Вільнюського університету

Декан Факультету міжнародних відносин Юрій Волошин зустрівся з проректором з питань партнерства Вільнюського університету Артурасом Васіляускасом. У зустрічі також взяла участь завідувач відділу міжнародних зв’язків Раймонда Маркевічіне.

Сторони обговорили перспективи поглиблення та зміцнення співпраці між Факультетом міжнародних відносин та Вільнюським університетом в галузі вищої освіти та міжнародної співпраці.

Декан Юрій Волошин зазначив, що налагодження співробітництва між університетами сприятиме  обміну знаннями та досвідом на міжнародному рівні, що значно розширить можливості у галузі освіти і науки. За дорученням ректора НАУ Максима Луцького декан ФМВ передав для  ректора Вільнюського університету Римвідаса Петраускаса макет літака Ан-225 «Мрія».

Проректор з питань партнерства Вільнюського університету Артурас Васіляускас підтримав співпрацю між українським та литовським університетами в навчальному, освітньому та науковому напрямах професійної діяльності.

За результатами зустрічі представники закладів вищої освіти висловили своє зацікавлення в зміцненні взаємодії між закладами вищої освіти України та Литовської Республіки, що розширить можливості для студентів та викладачів і сприятиме взаємному розвитку обох навчальних закладів.

Залишити відповідь