English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Студенти ФМВ взяли участь у міжнародній онлайн-зустрічі Канда інституту іноземних мов (Японія)

Студенти ФМВ взяли участь у міжнародній онлайн-зустрічі Канда інституту іноземних мов (Японія)

На Факультеті міжнародних відносин за участі та підтримки Kanda Center for Online Intercultural Exchange Program (м. Токіо, Японія) відбувся англомовний міжнародний захід зі студентами різних напрямів професійної підготовки.

Форма проведення заходу була у вигляді міжнародної онлайн-зустрічі, організатором якої був Кірен Джуліан, директор освітньої установи Канда інституту іноземних мов (Японія, м. Токіо). Міжнародна зустріч була проведена на базі освітньої установи Kanda Institute of Foreign Languages до якої залучилися студенти 20 країн, зокрема, Україна, Японія, Сполучені Штати Америки, Сполучене Королівство Великої Британії, Греція, Індонезія, Португалія, Франція, Іспанія, Італія, Польща, Литва Шрі-Ланка, Індія, Лаос, Таїланд та Туреччина.

Варто зауважити, що студенти англомовного проєкту різних спеціальностей ФМВ проявили активну участь у заході, зокрема: обмінювалися культурним досвідом своєї країни, висловлювали особисту думку щодо конкретної проблеми, а також проявляли ініціативу креативність у процесі англомовної міжкультурної взаємодії.
Проведений захід створив позитивну іншомовну крос-культурну комунікативну атмосферу, був надзвичайно інформативним та корисним для студентів ФМВ, водночас поєднавши використання студентами ФМВ академічної англійської мови й формування у них технік міжкультурної взаємодії для побудови міцних і продуктивних професійних міжнародних зв’язків у своїй майбутній професійній діяльності.
Позитивним результатом зустрічі слід вважати те, що студенти ФМВ різних спеціальностей вмотивовані та заохочені до участі у подальших запропонованих англомовних сесіях, що значно розширить можливості факультету у галузі освіти та науки за участі та підтримки Kanda Center for Online Intercultural Exchange Program. Активним учасникам заходу будуть вручені сертифікати.

Залишити відповідь