English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Факультет міжнародних відносин НАУ висловлює щирі співчуття з приводу смерті Світлани Олексіївни Білої

Факультет міжнародних відносин НАУ висловлює щирі співчуття з приводу смерті  Світлани Олексіївни Білої

Факультет міжнародних відносин НАУ висловлює щирі співчуття з приводу смерті Світлани Олексіївни Білої — академіка Академії економічних наук України, Заслуженого економіста України, професора кафедри міжнародних економічних відносин і бізнесу ФМВ.
Пішла з життя людина, котра заслуговує на найкращі слова поваги та шани, чий внесок у вищу освіту та розвиток економіки, важко переоцінити. Світлана Олексіївна є автором понад 290 наукових, науково-методичних та аналітичних статей, доповідей, матеріалів тез доповідей на міжнародних та всеукраїнських конференціях.
У сфері її наукових інтересів: глобальна макроекономічна політика; глобальна економіка та світове господарство; економічна безпека України в умовах глобалізації; міжнародне економічне співробітництво України в енергетичній сфері; секторальне співробітництво України та Європейського Союзу тощо.
На Факультеті міжнародних відносин почала працювати з 2015 року та викладала дисципліни, що є актуальними та затребуваними під час навчання фахівців з міжнародної економіки, зокрема, «Економічна теорія», «Мікро- та макроекономічні основи міжнародного бізнесу», «Глобальна макроекономічна політика», «Україна в міжнародному бізнесі» та «Міжнародні системи та глобальний розвиток».
Світлана Олексіївна Біла назавжди залишиться у пам’яті як талановитий науковець та викладач, доброзичлива колега, чесна та мудра людина, професіонал своєї справи.
Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття родині Світлани Олексіївни. Незгасний спомин про її добрі земні справи назавжди залишиться в серцях усіх, хто її знав.
Вічна світла пам’ять нашій колезі й другу!

Залишити відповідь