English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

НА ФМВ відбулось засідання старостату

НА ФМВ відбулось засідання старостату

Декан Факультету міжнародних відносин Юрій Волошин провів зустріч зі старостами всіх курсів спеціальностей факультету. На старостаті також були присутні заступники декана, завідувачі кафедр та наставники академічних груп.

Юрій Волошин проінформував про початок зимової сесії та графік проведення іспитів. Він привітав студентів спеціальності «Міжнародне право» з успішним складанням ЄДКІ та запросив випускників-магістрів всіх спеціальностей до навчання в аспірантурі.

На старостаті обговорено якість відвідування пар студентами та організаційну роботу факультету з урахуванням умов воєнного стану. Окрім цього декан розповів про порядок подання та захисту курсових і дипломних проєктів. Юрій Волошин нагадав про важливість дотримання академічної доброчесності та можливості академічної мобільності з країнами-партнерами ФМВ.

Декан також розповів про умови отримання індивідуального графіку на наступний семестр працевлаштованим студентами, здобувачам вищої освіти, які перебувають на тимчасово окупованих територіях.

Юрій Волошин подякував студентам за активну участь у просвітницьких та культурно-масових заходах. Також він наголосив, що здобувачі вищої освіти мають активно брати участь у науковій роботі та долучатися до участі у міжнародних та всеукраїнських науково-практичних конференціях.

Декан подякував студентам за сумлінне навчання та участь в культурному житті факультету та зауважив, що внесок студентів в перемогу – це якісне навчання.

Старости усіх груп та курсів мали змогу поставити питання декану та отримати на них відповіді, що стосувалися освітнього процесу та організації студентського життя.

Залишити відповідь