English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Запрошуємо на англомовну лекцію-дискусію «Академічна мобільність у сучасному університеті»

Запрошуємо на англомовну лекцію-дискусію «Академічна мобільність у сучасному університеті»
Факультет міжнародних відносин запрошує на англомовну лекцію-дискусію  «Academic Mobility at Modern University»/«Академічна мобільність у сучасному університеті», що відбудеться 14 листопада о 9:50 в онлайн форматі, за покликанням https://classroom.google.com/c/NjI0NjAzMzA5Njkz?cjc=3dcdu4b
Наші лектори: Василишина Наталія Максимівна, доктор педагогічних наук, професор, заступник декана Факультету міжнародних відносин та Плясун Ольга Миколаївна, Ph.D. з філологічних наук, доцент кафедри іноземних мов та перекладу Факультету міжнародних відносин.
Науковці поділяться своїм багаторічним досвідом та знаннями щодо важливості, професійних перспектив та труднощів у рамках академічної мобільності на сучасній освітній орбіті.
Англомовна лекція-дискусія відкрита для всіх, хто цікавиться освітою закордоном та прагне покращити якість своєї університетської підготовки. Переконані, що ця лекція-дискусія стане важливим кроком у вашому професійному розвитку та допоможе поглибити знання щодо можливостей закордонного навчання, стажування в освітньому середовищі академічної мобільності.

Залишити відповідь