English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Відбувся телеміст між студентами ФМВ та Токійського столичного університету

Відбувся телеміст між студентами ФМВ та Токійського столичного університету

На Факультеті міжнародних відносин за участі та підтримки Токійського столичного університету (м. Токіо, Японія) проведено телеміст між студентами ФМВ та Токійського столичного університету (ТСУ).

Під час заходу професори та студенти університетів  обмінялися вітаннями англійською та японською мовами, долучилися до дискусії та обговорення ідей, думок, поглядів у «break-rooms».

Також студенти спеціальностей 292 «Міжнародні економічні відносини та бізнес» та 293 «Міжнародне право» (англомовний проєкт) та студенти ТСУ представили  презентації англійською мовою щодо проблем масового туризму в Японії та питань розвитку і відновлення туристичної сфери в Україні. Під час заключного етапу зустрічі відбулось  підбиття підсумків  з прогнозуванням майбутньої міжнародної співпраці.

Завдяки зустрічі студенти ФМВ змогли проявити мовленнєву ініціативу та креативність у процесі англомовної міжкультурної взаємодії. Також телеміст став основою для подальшого обміну між двома університетами, оскільки надав взаємовигідну можливість для студентів ФМВ, які цікавляться японською культурою та вивчають японську мову, а також для студентів ТСУ, які беруть участь у Глобальній освітній програмі (GEP) з метою їхньої підготовки до активної ролі у міжнародній академічній спільноті.

Залишити відповідь