English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Студентки ФМВ долучилися до квесту-інтеграції від Гданського університету 

Студентки ФМВ долучилися до квесту-інтеграції від Гданського університету 

У рамках інтеграції та вивчення польської мови студентки Факультету міжнародних відносин взяли участь у квесті-інтеграції, організованому Гданським Університетом (Польща). Цей захід об’єднав 10 команд, які змагалися у вирішенні завдань, що були спрямовані на розвиток різних навичок та пізнання міста.

Студентки ФМВ, що навчаються за програмою Еразмус+ у Гданському університеті, виконували цікаві завдання квесту, що дозволило випробувати їх знання про культурні та історичні місця Сопоту.

Зокрема, вони розгадували кросворд на знання міста, шукали сфотографовані місця на мапі та взаємодіяли з місцевим населенням. Одним із ключових завдань було створення короткого відео біля пірса Сопота, спрямованого на заохочення туристів відвідати місто.

У результаті вправно виконаних завдань команда студенток ФМВ зайняла почесне третє місце. Однак, більш важливим був сам досвід участі, який допоміг їм розвинути кмітливість, орієнтацію по місцевості та покращити комунікаційні навички. Окрім традиційних завдань, квест також включав альтернативний урок польської мови, що сприяв поглибленню знань наших студенток і розвитку мовленнєвих навичок.

Залишити відповідь