English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Відбувся випуск магістрів Факультету міжнародних відносин

Відбувся випуск магістрів Факультету  міжнародних відносин

В актовій залі Національного авіаційного університету відбулась урочиста церемонія з нагоди вручення дипломів та присвоєння освітнього ступеня «Магістр» випускникам Факультету міжнародних відносин. Вітальні листи випускникам надіслали Голова Верховної ради України Руслан Стефанчук, Перша заступниця Міністра закордонних справ України Еміне Джапарова та Голова Державного агентства розвитку туризму України Мар’яна Олеськів.
Урочистий захід відкрив декан факультету Юрій Волошин, який привітав випускників  з успішним завершенням  навчання, побажав успіхів в професійній діяльності та запросив продовжити навчання  в аспірантурі.
З вітальним словом до випускників звернулись почесні гості: український дипломат, Надзвичайний і Повноважний Посол України у Сполучених Штатах Америки (2010–2015) Олександр Моцик; помічник голови Верховної ради Ганна Грушко; директор департаменту міжнародних організацій Міністерства закордонних справ України Валентин Скуратовський і перший заступник Голови Державного агентства розвитку туризму Кирило Домбровський. До привітань також долучилися завідувачі кафедри, які побажали студентам подальшого розвитку та стрімких професійних злетів.
Щиро вітаємо наших випускників та бажаємо впевнено досягати нових вершин на життєвому шляху!

 

 

Залишити відповідь