English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Професор ФМВ виступила з доповіддю на Всесвітньому Конгресі асоціації юристів у Нью-Йорку

Професор ФМВ виступила з доповіддю на Всесвітньому Конгресі асоціації юристів у Нью-Йорку

Професор кафедри міжнародного права і порівняльного правознавства Факультету міжнародних відносин, куратор англомовного проєкту з міжнародного права Наталія Мушак взяла участь та виступила з доповіддю на Всесвітньому Конгресі асоціації юристів.

Захід проходив у Нью-Йорку в приміщенні штаб-квартири ООН. Серед запрошених гостей в рамках Конгресу зі своїми доповідями виступили король Іспанії Філіп VI, прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо, Голова Комісії Європейського Союзу Урсула фон дер Ляйен, експрезидент США Білл Клінтон, президенти і прем’єр-міністри латиноамериканських держав та інші.

Професор кафедри міжнародного права і порівняльного правознавства Факультету міжнародних відносин Наталія Мушак виступила з доповіддю «Статус України як кандидата до ЄС, верховенство права і правові реформи в Україні під час воєнного стану», що викликала неабиякий інтерес серед учасників і гостей Конгресу.

Факультет міжнародних відносин має багато напрямів міжнародної діяльності та постійно працює над розширенням географії міжнародного співробітництва з метою виходу на вищий міжнародний рівень навчання й створення для своїх студентів можливостей бути конкурентоспроможними на європейському ринку праці.

 

Залишити відповідь