English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

ФМВ розширює міжнародну співпрацю – відбулись зустрічі в рамках 54-го Міжнародного паризького авіасалону у Ле-Бурже

ФМВ розширює міжнародну співпрацю – відбулись зустрічі в рамках 54-го Міжнародного паризького авіасалону у Ле-Бурже

Декан ФМВ Юрій Волошин у складі делегації НАУ на чолі з ректором Максимом Луцьким перебувають на 54-го Міжнародному паризькому авіасалону у Ле-Бурже.  У складі делегації також декан аерокосмічного факультету Микола Кулик та декан факультету наземних споруд і аеродромів Віктор Карпов.

Делегація  ознайомилися з новітніми технічними розробками авіасалону та поспілкувалися з кращими представниками авіаційної галузі. Було проведено конструктивні переговори з представниками провідних авіакомпаній з метою укладання договорів про співпрацю щодо підготовки майбутнього інженерного складу на базі НАУ та можливої практики студентів НАУ у складі співробітників авіаційних лідерів.

Під час зустрічей було обговорено широкий спектр питань, включаючи актуальні вимоги до інженерів у сфері авіації, необхідність використання новітніх технологій та розвиток інноваційних рішень тощо.

Ректор Максим Луцький підкреслив важливість такої співпраці для забезпечення високого рівня підготовки майбутніх фахівців у галузі авіації та висловив вдячність авіакомпаніям за їхнє зацікавлення у співпраці з університетом і впевненість, що такі партнерські відносини принесуть взаємну користь.

Запропоновані університетом практичні програми та можливість надання студентам практики в авіакомпаніях отримали позитивну оцінку фахових представників галузі.

 

Залишити відповідь