English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

ФМВ розширює коло партнерів для академічної мобільності студентів та викладачів за програмою Erasmus+

ФМВ розширює коло партнерів для академічної мобільності студентів та викладачів за програмою Erasmus+

Факультет міжнародних відносин ініціював та Ректорат НАУ уклав міжінституційну угоду на навчання студентів за програмою Erasmus+ в університет Миколи Коперника в Торуні (Польща). Це стало можливим завдяки тісній співпраці декана ФМВ Юрія Волошина та професорки кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства ФМВ Наталії Мушак з адміністрацією та викладачами університету Миколи Коперника в Торуні (Польща).

Університет Миколи Коперника знаходиться в п’ятірці найкращих університетів Польщі та є одним з найстаріших та найбільших університетів в Польщі.

Факультет міжнародних відносин має досвід успішної міжнародної академічної мобільності здобувачів у Гданському університеті (Польща), Політехнічному інституті Лейрії (Португалія), Європейській школі права та управління (Афіни, Греція), університеті Тойо (Японія), Естонській школі дипломатії (Таллінн, Естонська Республіка) тощо.

Навчання в університеті Миколи Коперника в Торуні за програмою Erasmus+ стане важливим етапом у житті студентів та сприятиме розвитку їхніх професійних та особистих навичок. Участь студентів ФМВ в академічному обміні сприятиме освітній та науковій співпраці між Факультетом міжнародних відносин та університетом Миколи Коперника в Торуні та сформує нові можливості для міжнародної співпраці у майбутньому.

Залишити відповідь