English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Майстер-клас «Робота телеведучої у прямому ефірі» для студентів ФМВ

Майстер-клас «Робота телеведучої у прямому ефірі» для студентів ФМВ

Журналістка «1+1», телеведуча марафону «Єдині новини» та випускниця Факультету міжнародних відносин Наталія Островська провела майстер-клас «Робота телеведучої у прямому ефірі» для студентів факультету. Це вже другий захід з журналістами-практиками, що організували кафедра журналістики та кафедра реклами  і зв’язків з громадськістю ФМВ.

Під час онлайн-зустрічі, Наталія Островська розповіла про особливості роботи в кадрі й поділилася цікавими фактами з життя по той бік екрана. Вона навела приклади реальних ситуацій у студії, які можуть вивести ведучих з рівноваги та дала поради, як справитися з хвилюванням під час прямих ефірів.

Наталія Островська порадила студентам вчити іноземні мови та розповіла про важливість практики для журналістів, продемонструвавши вправність у скоромовках, що допомагають розвитку техніки мовлення. Поділилася власним досвідом пошуку свого місця в медіа та на власному прикладі показала, що мрії збуваються, головне не опускати руки та впевнено йти до своєї мети.

Під час майстер-класу у студентів та викладачів факультету була можливість поставити запитання та отримати вичерпні відповіді.

Залишити відповідь