English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Факультет міжнародних відносин налагоджує співпрацю з португальським університетом

Факультет міжнародних відносин налагоджує співпрацю з португальським університетом

Декан Факультету міжнародних відносин Юрій Волошин провів онлайн-переговори з директором Школи соціальних та педагогічних наук Політехнічного інституту в місті Лейрія Педро Морусу. Зустріч відбулась в рамках підписаної Угоди про співробітництво в галузі науки і освіти між Національним авіаційним університетом і Політехнічним інститутом міста Лейрія.
Сторони обговорили питання розвитку співробітництва у сфері науково-технічного прогресу й підвищення ефективності навчальної та науково-дослідної роботи.
Педро Морусу розповів про діяльність Школи соціальних та педагогічних наук Політехнічного інституту в місті Лейрія, що зосереджує свою навчальну діяльність у галузі гуманітарних та соціальних наук, комунікації та підготовки вчителів. Він зауважив, що школа зацікавлена у співпраці з викладачами факультету для підготовки майбутніх фахівців з міжнародного права, міжнародного бізнесу, технологій електронних мультимедійних видань. Юрій Волошин зазначив, що готовий до співпраці задля успішного розвитку академічної мобільності учасників освітнього процесу та обміну досвідом.
За результатами зустрічі сторони домовились про залучення викладачів Факультету міжнародних відносин до освітнього процесу Школи соціальних та педагогічних наук у рамках спільних навчальних програм. Також погоджено співпрацю щодо організації та участі у наукових конференціях, симпозіумах, проведення спільних тренінгів, майстер-класів, вебінарів, семінарів тощо.

Залишити відповідь