English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Відбулась онлайн-зустріч зі студентами ФМВ, які навчаються в японському університеті

Відбулась онлайн-зустріч зі студентами ФМВ, які навчаються в японському університеті

Декан Факультету міжнародних відносин Юрій Волошин провів онлайн-зустріч зі студентами факультету, які навчаються в Університеті Тойо (Японія).   У рамках Угоди про співпрацю між Національним авіаційним університетом та Університетом Тойо вже два місяці у Японії навчаються студенти 2 курсу ФМВ: Ірина Ганусовська (спеціальність «Міжнародні відносини»), Олександра Казімірова та Дмитро Соломко (спеціальність «Міжнародне право»). Разом з ними вчиться студентка 2 курсу Факультету архітектури, будівництва та дизайну Ксенія Журавльова.

Декан Юрій Волошин розповів про подальші перспективи розвитку академічної мобільності між Україною та Японією. Він звернув увагу студентів на можливості, що відкриваються перед ними та відповів на питання студентів, що стосувалися навчання та процедури реалізації програми подвійних дипломів.

Студенти поділилися враженнями від складання екзаменаційно-залікової сесії в Університеті Тойо, що наразі триває, та розказали про її відмінності й особливості. Також здобувачі вищої освіти розповіли про успіхи на курсах японської мови та культури і зазначили, що японські викладачі й студенти дуже допомагають й підтримують їх.

У рамках підписаної Угоди про співпрацю між НАУ та Університетом Тойо (Японія) студенти в японському університеті відвідують академічні курси за звичайним навчальним планом і проходять курси японської мови та культури за програмою Toyo NEST.

Згідно з домовленостями університет Японії покриває витрати студентів, зокрема, плату за проживання і харчування в кампусі університету та якісне медичне обслуговування. Здобувачам вищої освіти  пропонується для вивчення великий вибір дисциплін, зокрема, міжнародні відносини, соціологія, міжнародне право, міжнародна економіка, туризм, інтер’єрний дизайн та багато інших.

Залишити відповідь