English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Студент Факультету міжнародних відносин НАУ Кирило Лещенко – волонтер Благодійної організації «Міжнародний благодійний фонд «Сяйвир»

Студент Факультету міжнародних відносин НАУ Кирило Лещенко – волонтер Благодійної організації «Міжнародний благодійний фонд  «Сяйвир»

Студент 4-го курсу кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства Кирило Лещенко із самого початку російського вторгнення в Україну працює волонтером Благодійної організації «Міжнародний благодійний фонд «Сяйвир».

У своїй повсякденній діяльності Кирило займається прийомом, комплектацією та передачею гуманітарної допомоги для цивільного населення України.

Крім того, організація здійснює допомогу у евакуації населення із міст та містечок, що притерпіли бомбордувпння, ракетні обстріли та тимчасову окупацію військами Російмької Федерації.

Для потреб Збройних сил України Кирило разом із колегами приймають учать у зебезпеченні поставок терловізорів та бронежилетів.

Діяльність Кирило є важкою, відповідальною, пов’язаною з поїздками, мінованими територіями, але справжнього героя це не лякає. Він як може пришвидшує перемогу нашої держави над загарбниками.

Факультет міжнародних відносин пишається своїм студентом, його хоробрістю, відповідальністю та добротою, якою він відчайдушно бореться за мир.

Залишити відповідь