English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Студентка ФМВ пройшла стажування в авторитетній міжнародній юридичній фірмі Baker McKenzie

Студентка ФМВ пройшла стажування в авторитетній міжнародній юридичній фірмі Baker McKenzie

Студентка 3 курсу спеціальності «Міжнародне право» Факультету міжнародних відносин Наталія Кошель пройшла стажування в авторитетній міжнародній юридичній фірмі Baker McKenzie, яка працює в 78 офісах в 46 країнах світу. Український офіс фірми надає юридичні послуги міжнародним компаніям, фінансовим установам і великим українським підприємствам.

Для того щоб потрапити на стажування до Baker McKenzie студентка пройшла відбір, що складався з декількох етапів: тесту на знання законодавства і його практичного застосування, перекладу юридичного тексту, а також співбесіди з HR менеджеркою та юристами фірми.

Під час стажування Наталія Кошель працювала у практиці вирішення спорів та практиці інтелектуальної власності.  Наша студентка досліджувала зміни в законодавстві та судовій практиці, навчилася писати спеціальні документи, такі як заява про реєстрацію знаку для товарів і послуг та сease and desist letter. Також вона також прослухала лекції провідних юристів Baker McKenzie про особливості роботи юриста в міжнародній юридичній фірмі, про soft skills, необхідні в юридичній професії, а також з питань податкового та корпоративного права.

Літнє стажування в Baker McKenzie стало прекрасним стартом для студентки, адже воно допомогло їй ознайомитися з роботою в міжнародній юридичній фірмі та її корпоративною культурою, сприяло розвитку аналітичних та комунікативних навичок.

Факультет міжнародних відносин активно співпрацює зі стейкхолдерами заради забезпечення високої якості підготовки студентів за освітньо-професійними програмами та можливості спілкування студентської аудиторії з фахівцями-практиками.

Залишити відповідь