English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Студентка ФМВ переможниця Всеукраїнського конкурсу наукових робіт зі спеціальності «Міжнародне право»

Студентка ФМВ переможниця Всеукраїнського конкурсу наукових робіт зі спеціальності «Міжнародне право»

Студентка 1 курсу магістратури зі спеціальності «Міжнародне право» Факультету міжнародних відносин Лариса Гора здобула ІІ Премію Всеукраїнського конкурсу наукових робіт зі спеціальності «Міжнародне право». Організатори конкурсу – Президентський фонд Леоніда Кучми «УКРАЇНА» спільно з Навчально-науковим інститутом міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Метою конкурсу є залучення і заохочення якомога більше майбутніх юристів-міжнародників до роботи з притягнення рф до відповідальності за геноцид українського народу. Серед учасників конкурсу – здобувачі вищої освіти різних закладів України та інших країн.

Студентка 1 курсу магістратури зі спеціальності «міжнародне право» Лариса Гора отримала ІІ Премію за роботу «Міжнародний спеціальний трибунал як спосіб притягнення росії до відповідальності за вчинення злочину агресії проти України». Науковий керівник: доцент кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства Ольга Широкова-Мурараш.

Також було відзначено роботу членів журі конкурсу – викладачів ФМВ: професора кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства Михайла Буроменського й професорки кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства.Наталії Камінської.

Щиро вітаємо і бажаємо нових успіхів!

Залишити відповідь