English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Студентка Факультету міжнародних відносин НАУ Анастасія Вакуленко готує їжу для воїнів Збройних Сил України та територіальної оборони

Студентка Факультету міжнародних відносин НАУ Анастасія Вакуленко готує їжу для воїнів Збройних Сил України та територіальної оборони

Протягом місяця студентка магістратури кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства Анастасія Вакуленко разом із друзями готує їжу для бійців ЗСУ та ТрО.

Перший місяць війни Настя збирала кошти на потреби армії, на закупівлю бронежилетів, тепловізорів, аптечок. Та щоб киянці, яка нікуди не виїзджала з початку війни, відволіктися від негативних думок під нагнітаючі звуки роботи ППО, разом із друзями на дачі вона готує сухпайки та продукти швидкого приготування, серед яких: супи, борщі, імбирні пряники, пюре. Щоб на передовій будо смачніше передають консервацію та тушене м’ясо.

Фінансування здійснюється за рахунок іноземної допомоги, яку хлопці та дівчата також відшукують самостійно.

Як юрист, Настя відповідально шукає кінцевого отримувача своєї продукції та підшукує вигідні логістичні маршрути, перевіряючи їх особисто.

Крім того, Анастасія збирає гуманітарну допомогу для наших воїнів російсько-української війни через іноземних донатів.

Наша студентка – універсальний боєц війни на усіх її фронтах. До речі, Настя являється молодшим лейтенантом ЗСУ у запасі та у разі мобілізації готова взяти до рук зброю.

Факультет міжнародних відносин пишається Анастасією, її добрим серцем, професіоналізмом, принциповістю і невпинною натхненною важкою працею, якою вона разом із товаришами щодень наближує перемогу України над російськими окупантами.

Залишити відповідь