English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Студенти ФМВ – учасники національного раунду змагань всесвітніх судових дебатів з міжнародного публічного права 

Студенти ФМВ – учасники національного раунду змагань всесвітніх судових дебатів з міжнародного публічного права 

Студенти Факультету міжнародних відносин взяли участь у щорічному національному раунді змагань всесвітніх судових дебатів з міжнародного публічного права імені Філіпа Джессапа.

До складу команди ФМВ увійшли студенти спеціальності «Міжнародне право» та «Міжнародні відносини». Менторами виступили випускники ФМВ Богдан Комінко та Микола Нікіфорук, які у свій час гідно представили наш факультет на судових дебатах, а зараз будують успішну кар’єру у сфері міжнародного права. Також партнер однієї з найбільших юридичних фірм України «Asters» Гліб Бялий допоміг у підготовці матеріалів для виступу на дебатах

Упродовж трьох місяців підготовки наші студенти на чолі з менторами навчилися як проводити юридичне дослідження, формувати позов та лінію захисту, писати судові меморіали.

Національний раунд змагання складався з двох частин — письмової та усної, під час яких студенти отримали навички формулювання переконливої промови та виступу перед суддями.

Після письмових та усних раундів, що проходили у Київській школі економіки, усі учасники мали можливість поспілкуватися з суддями, іноземними та українськими партнерами та юристами іменитих фірм на нетворкінгу.

Судові дебати з міжнародного публічного права імені Філіпа Джессапа – це змагання студентів-правників з міжнародного публічного права, під час якого проходять усні та письмові судові дебати за правилами Міжнародного Суду – основного судового органу Організації Об’єднаних Націй. Конкурс проводиться Міжнародною асоціацією студентів-правників та є найбільшим судовим змаганням із міжнародного публічного права у світі, в якому беруть участь команди з різних університетів з понад 80 країн світу.

Залишити відповідь