English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Студенти ФМВ відвідали презентацію книги Омара Ашура «How ISIS fights»

Студенти ФМВ відвідали презентацію книги  Омара Ашура «How ISIS fights»

Студенти ФМВ відвідали презентацію книги професора безпеки та військових досліджень університету Дохи Омара Ашура «How ISIS fights», організовану Дипломатичною академією України ім. Г. Удовенка при МЗС України та Посольством України в Державі Катар.

Професор безпеки та військових досліджень університету Дохи, директор відділу стратегічних досліджень Арабського центру досліджень і політичних студій (ACRPS) Омар Ашур розповів про роботу над книгою, окреслив військові та тактичні інновації ведення бойових операцій бойовиками ІДІЛ в Іраку, Сирії, Лівії та Єгипті. Автор зазначив, що український переклад книги він доповнив спеціальним розділом про війну росії проти України та застосування російськими військами тактики ІДІЛ у 2014-2022 роках.

До обговорення книги долучились представники дипломатичного корпусу, української академічної спільноти, співробітники Дипломатичної академії. Студенти ФМВ мали можливість поставити питання та у безпосередньому спілкуванні з автором обговорити найбільш актуальні положення представленого дослідження.

Залучення здобувачів вищої освіти Факультету міжнародних відносин до цікавого заходу з поважним представництвом є продовженням тісної співпраці факультету із Дипломатичною академією України.

Залишити відповідь