English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

відвідав заступник МЗС України, Надзвичайний і Повноважний Посол Андрій Мельник

відвідав заступник МЗС України, Надзвичайний і Повноважний Посол Андрій Мельник

У Національному авіаційному університеті відбулась робоча зустріч ректора НАУ Максима Луцького з дипломатичними представниками України. Заступник Міністра закордонних справ України, Надзвичайний і Повноважний Посол Андрій Мельник та директор Третього територіального департаменту МЗС України, Надзвичайний і Повноважний Посол Володимир Лакомов відвідали університет з метою обговорення співпраці та взаємодії в науково-освітній сфері.

Дипломати ознайомилися з матеріально-технічною базою університету та високим рівнем підготовки спеціалістів у галузі міжнародних відносин. Вони підкреслили значущість розвитку в цьому напрямку та обговорили питання подальшої співпраці.

Гості у супроводі проректора з міжнародного співробітництва і освіти Ірини Зарубінської та декана факультету міжнародних відносин Юрія Волошина також відвідали музей історії НАУ.

“Ця зустріч є важливим кроком та відкриває нові перспективи у співпраці між НАУ та Міністерством закордонних справ України. Дякую Андрію Мельнику і Володимиру Лакомову за високу оцінку наших досягнень та змістовний діалог»,- зазначив Максим Луцький.

Залишити відповідь