English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Студенти ФМВ взяли участь у міжнародній онлайн-зустрічі «Друга міжнародна онлайн-програма обміну»

Студенти ФМВ взяли участь у міжнародній онлайн-зустрічі «Друга міжнародна онлайн-програма обміну»

На Факультеті міжнародних відносин за участі та підтримки Kanda Center for Online Intercultural Exchange (м. Токіо, Японія) 20 червня 2023 року відбувся інтернаціональний англомовний захід зі студентами.

Форма проведення заходу була у вигляді міжнародної онлайн зустрічі на тему “Second Online International Exchange Program”/«Друга міжнародна онлайн програма обміну».

Міжнародна зустріч була проведена на базі освітньої установи Kanda Institute of Foreign Languages, Японія (м. Токіо), до якої залучилися студенти різних країн, зокрема Україна, Японія, Індонезія, Шрі-Ланка, Індія, Лаос, Таїланд і Великобританія.

Варто зауважити, що студенти ФМВ проявили активну участь у заході, виступивши з англомовними презентаціями різних напрямів на тему “Cultural Diversity of Ukraine”/»Культурне розмаїття України».

Проведений захід створив позитивну іншомовну комунікативну атмосферу, був надзвичайно інформативним та корисним для студентів ФМВ, водночас поєднуючи використання студентами ФМВ академічної англійської мови та формування у них технік міжкультурної взаємодії для побудови міцних і продуктивних міжнародних зв’язків у своїй майбутній професійній діяльності.

Залишити відповідь