English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Студенти ФМВ взяли участь в онлайн-зустрічі з членкинею Молодіжної ради при Міністерстві закордонних справ України

Студенти ФМВ взяли участь в онлайн-зустрічі з членкинею Молодіжної ради при Міністерстві закордонних справ України

Студенти Факультету міжнародних відносин взяли участь в онлайн-зустрічі з молодою дипломаткою, членкинею Молодіжної ради при Міністерстві закордонних справ України Кариною Гродецькою. Захід був організований Студентським науковим товариством Факультету міжнародних відносин.П

Під час зустрічі  здобувачі вищої освіти мали можливість дізнатись про особливості навчання за програмами академічної мобільності Erasmus+, кращі практики в оформленні аплікаційних документів та відмінності в організації процесу навчання в університетах України та Німеччини.

Також Карина поділилась досвідом участі в Молодіжній раді при МЗС України та розповіла про досвід участі в конкурсі «Молодіжний делегат України до ООН», що його організовує Фонд родини Богдана Гаврилишина.
Відкрите спілкування з Кариною Гродецькою дозволило студентам безпосередньо дізнатись про деталі подання заявок та підготовки до проходження співбесід, а також зрозуміти, над чим варто попрацювати, повірити у власні сили і можливості. З огляду на жвавий інтерес учасників заходу, була досягнута домовленість щодо наступної зустрічі вже в офлайн-форматі.

 

 

Залишити відповідь