English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Студент Факультету міжнародних відносин НАУ Юрій Куц волонтерить для ЗСУ та ТрО

Студент Факультету міжнародних відносин НАУ Юрій Куц волонтерить для ЗСУ та ТрО

Студент магістратури кафедри міжнародних економічних відносин Юрій Куц, який має власний логістичний бізнес у Чикаго (США) з першого дня війни веде активну волонтерську діяльність за багатьма напрямами.

Будучи палким патріотом своєї батьківщини, не дивлячись на тривале проживання у Сполучених штатах, Юрій приймав участь та закликав приєднатися інших американців та канадців до мітингу на підтримку України біля Білого дому у Вашингтоні наприкінці лютого.

Потім Юра вирішив, що разом із партнерами виготовляти бронежилети для Збройних сил України та угруповань територіальної оборони і продавати їх по собівартості.

Після того, як пройшов процес виготовлення, випробування та відшиву 500 бронежилетів, Юрій вирішив, що в такий тяжкий та звитяжний час, коли український народ веде героїчну та відважну битву за існування, продавати бронежилети буде не правильно і роздав їх усі абсолютно безкоштовно. Навіть два бронежилети подарував іншій нашій студентці, батько якої воює за цілісність України.

Внаслідок такого рішення Юра втратив близько 270 тисяч доларів власних коштів, але він не жалкує і більш того, продовжує процес виготовлення бронежилетів, які також будуть роздавалися безкоштовно.

Сам Юрій про свій вчинок говорить: «Я зрозумів що таке волонтерство».

Наразі створено однойменний благодійний фонд, куди кожна людина може пожертвувати кошти на виготовлення бронежилетів для потреб ЗСУ та ТрО.

Факультет міжнародних відносин пишається Юрієм Куцом – справжнім сином Українського народу – сильним і відважним, щедрим та великодушним. Юрій веде свою боротьбу не на полі бою з російською армією, а на полі захисту життів українських воїнів від ворожих куль та снарядів. І ця боротьба не менш важлива, не менш благородна. Дякуємо, Юро!

Залишити відповідь