English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Студенти Факультету міжнародних відносин стали волонтерами на міжнародому форумі

Студенти Факультету міжнародних відносин стали волонтерами на міжнародому форумі

Студенти Факультету міжнародних відносин під керівництвом доцента кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства  Наталії Аляб’євої стали волонтерами на міжнародному форумі платформи CivilMPlus: «Подолання конфлікту на Донбасі як завдання різних поколінь: просування справедливості, діалогу, примирення». Організатор заходу – Українська Гельсінська спілка з прав людини.

Три панельні дискусії першого дня форуму та понад десять круглих столів другого дня були присвячені різним аспектам, пов’язаним зі збройним конфліктом і шляхами його вирішення. Під час форуму були проаналізовані актуальні питання, пов’язані з політичними переговорами, перехідним правосуддям, підтримкою та відновленням зв’язків через лінію зіткнення. Усі проблеми розглядали із погляду різних поколінь, яких зачепила війна. На форумі також було презентовано висновки дослідження про роль у конфлікті та миротворчості різних поколінь, а також про вплив війни на молодь, людей зрілого та похилого віку.

Студенти-міжнародники від початку навчання проявляють зацікавленість подіями, які впливають на майбутнє країни, тому участь в якості волонтерів на цьому важливому міжнародному форумі стала цікавим і корисним досвідом та можливістю застосувати набуті під час навчання знання на практиці.

 


Залишити відповідь