English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

На ФМВ відбулась зустріч з начальником відділу підготовки муніципальних підрозділів КМВА Ігорем Хортом

На ФМВ відбулась зустріч з начальником відділу підготовки муніципальних підрозділів КМВА Ігорем Хортом

Начальник відділу підготовки муніципальних підрозділів Київської міської військової адміністрації Ігор Хорт зустрівся зі студентами та викладачами Факультету міжнародних відносин.

Під час тренінгу «Основи національного спротиву» спікер наголосив на важливості створення національного спротиву, що має стати повноцінним оборонним компонентом, з яким ворогу доведеться рахуватися. Він зазначив, що головна мета національного спротиву – це перш за все, підвищення обороноздатності держави та набуття нею всеосяжного характеру.

Ігор Хорт наголосив на важливості трьох стовпів на яких тримається національний український супротив, а саме: територіальна оборона, рух опору, підготовка громадян України до спротиву. Основними завданнями підготовки громадян до спротиву є готовність громадян бути здатними захистити суверенітет держави, військово-патріотичне виховання наших громадян, а також підготовка населення до життя на території воєнних дій.

Також Ігор Хорт детально виклав правові підстави застосування вогнепальної зброї, як військовим, так і цивільним в період воєнного стану. Він поділився методичними матеріалами з базової військової підготовки, яку проводить для цивільного населення та розповів про курси, під час яких можна ознайомитися з тактико-технічними характеристиками зброї та її практичним застосуванням, отримати навички тактичної медицини та знання з мінної вибухобезпеки.

Ігор Володимирович запросив студентів долучитися до ініціативи аби бути завжди готовим дати відсіч ворогу.

Залишити відповідь