English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Студенти та викладачі ФМВ взяли участь у Всеукраїнському форумі Рад молодих вчених

Студенти та викладачі ФМВ взяли участь у Всеукраїнському форумі Рад молодих вчених

Студенти та викладачі Факультету міжнародних відносин долучилися до ІV Всеукраїнського форуму Рад молодих вчених, який відбувся в онлайн-форматі.

Метою форуму було обговорення викликів та можливостей впровадження та масштабування розробок молодих вчених у взаємодії зі стейкхолдерами різних рівнів.

Основними завданнями проведення форуму були: активізація співпраці між молодими вченими, представниками інститутів громадянського суспільства, органами державної влади, встановлення зв’язків з основними зацікавленими сторонами та іноземними партнерами; обмін напрацюваннями у питаннях впровадження та промоції розробок молодих вчених; сприяння розвитку наукового потенціалу, зокрема із залученням міжнародної підтримки, популяризація наукової та науково-технічної діяльності молодих учених.

Програма форуму включала дві основні панельні дискусії, де були розглянуті: виклики та можливості впровадження та масштабування розробок молодих вчених в Україні; можливості міжнародної підтримки наукової та науково-технічної діяльності молодих вчених в контексті повоєнної відбудови.

Викладачі та студенти Факультету міжнародних відносин у рамках ІV Всеукраїнського форуму Рад молодих вчених мали можливість прослухати доповіді різних спікерів, зокрема, президента Eurodoc Себастьяна Дале; директора представницького офісу Польської академії наук у Києві Матеуша Бяласа; старшого менеджера відділу ринкової інформації компанії Elsevier Рейчела Герберта та інших.

Участь у подібних заходах сприяє поглибленню знань та компетентностей студентів та викладачів ФМВ щодо міжнародної співпраці, програми ERASMUS+, діяльності потужних іноземних університетів, закордонного стажування і навчання та наукової діяльності сучасних молодих вчених.

Залишити відповідь