English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Розпочато співпрацю ФМВ з Посольством України в Перу

Розпочато співпрацю ФМВ з Посольством України в Перу

Відбулась робоча зустріч декана Факультету міжнародних відносин Юрія Волошина з Надзвичайним і Повноважним Послом України в Республіці Перу Юрієм Полюховичем. До зустрічі також долучилися перший секретар Ростислав Яворівський та третій секретар з консульських питань Богдан Брескаленко.

Надзвичайний і Повноважний Посол України в Республіці Перу Юрій Полюхович зазначив, що Посольство серед іншого опікується питаннями освіти, науки та культури та сприяє просуванню освітньої та культурної дипломатії задля популяризації України у світі.

Декан ФМВ Юрій Волошин презентував діяльність факультету та підкреслив зацікавленість у співпраці з Посольством задля налагодження тісного міжнародного співробітництва з освітніми та  навчально-науковими установами країн Латинської Америки.

Сторони обговорили питання щодо подальшої співпраці між НАУ й Посольством України в Перу, діяльність якого поширюється також на Республіку Еквадор та Республіку Колумбія. Були намічені перспективи встановлення контактів з закладами вищої освіти та налагодження міцних зв’язків з компаніями та фірмами авіаційної сфери країн Латинської Америки, що зацікавлені у розвитку співробітництва у сфері освіти та науки.

За результатами робочої зустрічі визначено напрями співпраці та шляхи майбутньої взаємодії. Сторони домовились, що Посольство України в Перу сприятиме просуванню Національного авіаційного університету у країнах Латинської Америки та налагодженні зв’язків з освітніми установами Перу.

Залишити відповідь