English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Студенти та аспіранти ФМВ відвідали лекцію Надзвичайного і Повноважного Посла України в Туніській Республіці

Студенти та аспіранти ФМВ відвідали лекцію Надзвичайного і Повноважного Посла України в Туніській Республіці

На Факультеті міжнародних відносин Надзвичайним і Повноважним Послом України в Туніській Республіці і в Державі Лівія за сумісництвом, кандидатом економічних наук Володимиром Хоманцем була проведена лекція на тему «Економічна дипломатія України».

Володимир Анатолійович, який є стейкхолдером та бажаним і частим гостем нашого факультету, окреслив актуальні питання економічної дипломатії як інструмента зовнішньоекономічної політики держави, що набуває особливої актуальності в умовах російської агресії проти України. Відома теза «в кожній політиці шукайте економіку» на сьогодні має вирішальне значення в контексті впливу геополітичних та геоекономічних процесів на розвиток нашої країни.
На лекції були присутні студенти та аспіранти галузі знань 29 «Міжнародні відносини», викладачі, для яких дана тематика є профільною в контексті наукових досліджень, а також усі бажаючі. По завершенню лекції слухачі поставили гостю ряд питань, які викликали жваве обговорення та висловили бажання щодо подальших зустрічей з фахівцем.

Залишити відповідь