English EN French FR German DE Russian RU Spanish ES Ukrainian UK

Спілка сільського і зеленого туризму розвиває освітній та науковий напрям діяльності

Спілка сільського і зеленого туризму розвиває освітній та науковий напрям діяльності

13 червня 2023 р. у Києві Спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму провела зустріч із ректоратом Національного Авіаційного Університету. На зустрічі також був присутній завідувач кафедри міжнародного туризму та країнознавства факультету міжнародних відносин НАУ, доктор географічних наук професор Іван Дудник та декан факультету наземних споруд і аеродромів, доктор історичних наук, професор Віктор Карпов.

Голова Спілки Володимир Васильєв і перший заступник ректора, кандидат економічних наук, доцент Олексій Михальченко підписали Меморандум про партнерство. Документ передбачає зміцнення наукових зв’язків, підтримку формату інтерактивної платформи, сприяння інтеграції сільського зеленого туризму та сільської гостинності до європейського та міжнародного простору, надання можливості студентам та аспірантам пройти практику у Спілці для набуття досвіду та написання наукових робіт.

Спілка формує мережу найпрестижніших вищих навчальних закладів, спільно з якими розвиває освітній та науковий напрям діяльності у сфері сільського зеленого туризму та сільської гостинності.

«Для повоєнного відновлення та забезпечення європейського стандарту якості сфери необхідно готувати молодих управлінців, фахівців з сучасним мисленням, націлених на отримання інноваційних знань, практик, і, головне, на результат. Спілка висловлює подяку Національному авіаційному університету, зокрема кафедрі міжнародного туризму та країнознавства, де навчаються майбутні кваліфіковані фахівці, затребувані в галузі сільського зеленого туризму, від яких і залежатиме його подальший розвиток», – сказав Володимир Васильєв.

Під час зустрічі також було обговорено низку проєктів для розвитку партнерства, а також можливість надання НАУ статусу Амбасадор ГО «Спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні».

Залишити відповідь